enms
A- A A+
             
     
             

Air Mineral Semulajadi

Sihhat-Afiat Sdn Bhd

 

Sihhat-Afiat Sdn Bhd (Sihhat) ditubuhkan pada Disember 2007 dan merupakan syarikat uasahasama yang dimiliki 49% oleh Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK). Dalam usaha Kerajaan Negeri Kelantan untuk mempelbagaikan produk tempatan, Sihhat secara inisiatif sendiri telah membangunkan industrian air mineral semulajadi tempatan. Fungsi utama Sihhat adalah sebagai pengeluar utama dan menjalankan perniagaan air mineral semulajadi di Kelantan khususnya dan Malaysia amnya.

 

 

Produk air mineral semulajadi berjenama Eau Choice:

 

Eau Chhoice merupakan produk air mineral semulajadi pertama di negeri Kelantan. Air ini kaya dengan kandungan mineral pepejal yang sangat tinggi merangkumi vitamin, silikon, kalsium, potasium dan sodium yang kesemuanya sangat seimbang.

PAUTAN LUAR

PAUTAN AGENSI

HUBUNGI KAMI

Perbadanan Menteri Besar Kelantan
Tingkat 6, Bangunan PMBK, Jalan Kuala Krai
15050, Kota Bharu, Kelantan Darul Naim

T (+609) 747 4082
F (+609) 744 7815

Email: admin[at]pmbk.gov.my 

PENGUNJUNG

Hari Ini36
Kelmarin141
Minggu Ini522
Bulan Ini339
Keseluruhan12184

1
Online

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Penafian | Dasar Privasi | Dasar Keselamatan

 

PENAFIAN: Pihak Perbadanan Menteri Besar Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat di dalam laman ini. Paparan terbaik dengan resolusi 1280 X 800.

 
 
© Copyright 2020 Perbadanan Menteri Besar Kelantan. All Rights Reserved.

Search